De eerste officiele week - Reisverslag uit Jönköping, Zweden van Marc Driessen - WaarBenJij.nu De eerste officiele week - Reisverslag uit Jönköping, Zweden van Marc Driessen - WaarBenJij.nu

De eerste officiele week

Door: marc driessen

Blijf op de hoogte en volg Marc

11 September 2011 | Zweden, Jönköping

Hallo Allen,

Bij deze weer even een kort verslagje van afgelopen week voor mijn trouwe fans, aangezien mijn fan mailbox constant volstroomt met vragen.

Ik kan nu al zeggen dat mijn rooster vergeleken met Nederland bijna hetzelfde is. Dit betekend dat ik gemiddeld 2 keer per week naar de Universiteit moet. En dat doet me weer realiseren dat ik meer dagen op stap ben, dan dat ik naar school ga, en dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Verder ben ik aan het begin van de week begonnen in een zaalvoetbal team voor internationale en zweedse studenten. Gelukkig ben ik zeer technisch aangelegd en deel ik er dus regelmatig panna's uit. (even voor mijn oma, een panna is als je de bal door iemands benen speelt). We trainen 3 keer (zo, ma, do) in de week en spelen dan eigenlijk steeds kleine wedstrijdjes.

Vrijdag heb ik één van de grootste huisfeesten meegemaakt in mijn hele leven, waar onderandere een Beerpong competitie werd gespeeld. Wat resulteerde in een mooi avondje stappen.

De volgende dag echter om 7 uur van bed om richting Gotenborg te gaan met een aantal vrienden om daar Lisenberg (pretpark) te bezoeken. Hoewel ik op het begin wat moe was, deed 1 ritje in een van de achtbanen me al snel goed. Al met al, een fantastische dag gehad daar!

Aont Sjen!

• 11 September 2011 - 17:34

Monique :

Heee marc! Ben blij dat je het zo naar je zin hebt daar maar had ook niet anders verwacht van je natuurlijk. Heb je nog veel leuke dingen staan die je daar nog allemaal gaat doen? Ik zit nu in zwolle, stage. Wel leuk maar wel wennen! Ik zal je nog even een leuke foto op Facebook sturen haha, was toen een x in bruine gemaakt. Nou geniet ervan daar!! xx mo

• 11 September 2011 - 18:47

Annelies:

Hee Marc,

Ik hoor het wel! Je hebt het prima naar je zin daar! Zag al wat foto's op je facebook, leuk hoor dat je daar al zoveel mensen leert kennen!
    Geniet ervan he!

Liefs, Annelies

• 14 Oktober 2011 - 09:58

Sandra:

Pretparken zijn altijd leuk ;)
    Have fun xxx